martes, 27 de septiembre de 2011

Eines Web 2.0

Avui ens ha visitat la professora Gabriela Grossekc, de la Univesity of the West Timisoara. Podeu visitar les seves presentacions de Slide Share per conèixer el seu treball.

Ens ha presentat moltes eines de la Web 2.0, entre elles, la que ens permet crear un llibre a partir de la nostre selecció de contingut de Wikepedia. Jo, és clar, ho he provat, i desprès, també utilitzant una eina que ens ha introduït la Gabriela, he penjat el meu llibre a ISSUU.

El resultat és aquest que podeu veure.

Us imagineu les possibilitats per els vostres blogs? L’heu de provar, és una passada!

2 comentarios:

  1. Janaina! Ara que ha arribat el final del blog, et volem agraïr la pressència de la Gabriela Grossek a classe, ja que ens va servir de molta ajuda; vam aprendre a utilitzar moltes noves eines, eines que ens hans servit i ajudat molt al llarg de la creació del blog i de la webQuest. També gràcies a tu per ajudar-nos a que a cada classe superèssim els nostres problemes i al final ens en sortíssim. Finalment, et volem agraïr que hagis comptat amb nosaltres, i amb tota la classe, per la participació de la creació de blogs; si que al principi tots ho veiem una mica negre i cru, però poc a poc hem vist com això del blog és una eina molt útil i que ens ha ajudat a aprendre a treballar en grup i a confiar més les unes amb les altres. Així que no ens queda res més que dir-te que gràcies.
    Att; Confiança.

    ResponderEliminar
  2. Gracies a vosaltres, noies!! Oi que ens ho hem passat be?

    ResponderEliminar