martes, 20 de septiembre de 2011

Benvinguts i bon viatge!

Benvolguts educadors,

Durant les properes setmanes ens dedicarem a aprendre a utilitzar llenguatges audiovisuals i a compartir les evidències del nostre aprenentatge mitjançant el món digital. Per què TOLERÀNCIA, CURIOSITAT, FELICITAT, EMPATIA, LLIBERTAT, RESPECTE, IGUALTAT?

Senzillament perquè com a educadors...

"necessitem solucions creatives que ajudin a superar tota mena d’estereotips i a prendre actituds crítiques davant dels continguts de risc que denigren les persones per motius de sexe o que les associen a imatges tòpiques que es converteixen en vehicle de segregació o desigualtat, així com els continguts violents que representen accions d’agressió directa o indirecta a la integritat de les dones." (per llegir més...)

Mentre fem els nostres blogs aprendrem a utilitzar eines i llenguatges que no coneixíem, però alhora estarem reflexionant sobre la necessitat d’interactuar i dialogar amb altres persones de manera adequada i apropar-snos a altres cultures; expressar observacions, explicacions, opinions, pensaments, emocions, vivències i argumentacions; gaudir escoltant, observant, llegint o expressant-nos, utilitzant recursos lingüístics i no lingüístics, i aprofundir en la interpretació i comprensió de la realitat que ens envolta i el món.

El nostre objectiu és potencia el desenvolupament de l’autoestima i confiança en nosaltres mateixos i preparar-nos per aprendre al llarg de tota la vida: un nou concepte d’alfabetització.

Y per què fer blogs? Aprofitem els avantatges de la Web 2.0. Podeu mirar aquest mini documental de EDUCASUR per entendre-ho.

Més que Paraules serà el nostre blog mare. Benvinguts i bon viatge!

No hay comentarios:

Publicar un comentario